Over ons

Onze winkel
In 1870 is mijn overgrootvader hier aan de Langstraat in Barneveld begonnen met de verkoop van alcoholische dranken. Ruim 90 jaar lang gebeurde dit in combinatie met een café.

Toen mijn vader in 1960 de zaak overnam, werd het cafégedeelte gesloten en ging hij verder als slijter - wijnhandelaar. Door zijn werkervaring in Frankrijk, Portugal en Spanje kon mijn vader prima inspelen op de toenemende belangstelling voor wijn. Zo ontstond al snel de reputatie : "voor een goed glas wijn moet je bij Erkens zijn".

Deze reputatie willen wij nog elke dag waar maken. Wijn is onze grootste passie en we weten waar we het over hebben. We hebben een ruim en gevarieerd assortiment vanaf €5. Alle wijnen worden door ons zelf geproefd / geselecteerd waarbij kwaliteit zwaarder weegt dan de laagste prijs. Wij zijn ongebonden, importeren een deel van ons assortiment zelf en de rest betrekken wij van diverse Nederlandse importeurs.

Onze webshop
In onze webshop staat hoofdzakelijk ons wijnassortiment. Daarnaast hebben wij ook een ruime keuze aan Barneveldse specialiteiten, gedistilleerde dranken en whisky’s. Staat wat je zoekt niet of onvoldoende in de webshop, mail ons dan voor overleg. Wij kijken dan of we je toch kunnen helpen.
Wij versturen jouw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling (zondag en maandag gesloten). Indien dit niet lukt, zullen wij contact met je opnemen.

Wij hebben verzenddozen voor 1, 2, 3, 6 en 12 flessen.

  • Minimaal bestelbedrag €50
  • Vanaf 6 flessen wijn GRATIS bezorgd in Barneveld + 10 km
  • Bestelling boven de € 95 verzendkosten GRATIS (NL/BE)
  • Bestelling onder € 95 verzendkosten €9,95 (NL/BE)
  • Bezorgen overige landen op aanvraag


 

  Erkens Drankenspeciaalzaak
  Langstraat 80
  3771 BJ Barneveld
  t. 0342-412021
  [email protected]


BINNEN KIJKEN: