Wijnhandel Amersfoort

Wie is Erkens

Wijnhandel Amersfoort, dat is iets waar neusvoorgoedewijn.nl zich graag mee associeert. Onze roots beginnen in 1870 in Barneveld. Daar begon de familie Erkens hun wijnhandel. Ruim 90 jaar gebeurde dit met een luxe café. In 1960 besloot de familie om er een echte wijnhandel van te gaan maken en de focus nog meer te leggen op goede kwalitatieve wijnen. Erkens had al veel werkervaring met wijnen in Frankrijk, Spanje en Portugal. Hier kwam veel kennis en kunde de winkel in. Ook de huidige eigenaar van Neusvoorgoedewijnen.nl is een echte wijnkenner. Wijnhandel Erkens importeert de meeste wijnen zelf. Dit doen ze door eerst zelf te gaan proeven en een correcte selectie te maken van goede wijnen. Voor een goede wijnhandel Amersfoort komt u dus al snel bij Neusvoorgoedewijnen.nl uit! Dankzij onze webshop hoeft u niet eens langs te komen. Wij bezorgen alle bestellingen (vanaf 6 flessen) 10 kilometer rondom Barneveld helemaal gratis! Anders komt er € 6,95 verzendkosten bij. Natuurlijk bent u ook welkom in onze wijnhandel.

Winkel

 

Wat voor soorten wijn

De familie Erkens heeft diverse wijnsoorten. Voor iedere liefhebber is er een eigen soort. Zowel witte als rode wijnen, maar ook roseport en mousserende wijnen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Onze wijnen komen uit diverse landen en plaatsen. Zo hebben wij wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië maar ook uit Zuid-Amerika en Zuid-Afrika hebben wij kwaliteit wijnen. Elke wijn die u op de website treft is zorgvuldig geselecteerd door echte wijnkenners. Daarbij zijn wij erg gefocust op kwaliteit wijnen. De meeste wijnen uit de wijnhandel worden zelf geïmporteerd. Importeren wij een wijn niet zelf? Dan hebben wij goede connecties met de beste wijnimporteurs van Nederland.

Wijnrekken

 

Specificaties over de wijnhandel Amersfoort webshop

Wilt u uw bestelling laten bezorgen? Dat kan zeker! Naast een mooie wijnhandel in Barneveld hebben wij ook een webshop. Wij beschikken over verzenddozen voor 1, 2, 6, 12 en 18 flessen wijn. Woont u in de omgeving van Barneveld? Dan bezorgen wij uw 6 flessen wijn of meer gratis bij u thuis. Daarnaast worden alle bestellingen boven de € 100,- sowieso gratis verzonden. Wilt u toch liever die ene lekkere fles wijn bestellen? Houd er dan rekening mee dat uw verzending € 6,95 extra kost.

 

Voordelen Erkens wijnhandel Amersfoort

Als u van een goed glas wijn houdt, wilt u ook de beste kwaliteit. Erkens hecht enorm veel waarde aan de kwaliteit van de wijn. Elke wijn die wij importeren is door onze vinoloog geproefd en gekeurd. Hierbij weegt de kwaliteit zwaarder dan de prijs. Dit is ook de reden dat u wijnen in onze webshop vindt van € 250,-. Gelukkig hebben wij ook kwaliteit wijnen vanaf € 5,-. Hierdoor zit er voor elke prijsklasse een wijn tussen die echt bij u past!

 

Wijn op tafel

 

Wijn proeverij in Barneveld

Naast onze mooie wijnhandel online en in Barneveld bieden wij ook wijnproeverijen aan. Dit doen wij zowel bij u thuis als op locatie. De voorwaarde van een wijnproeverij thuis is dat u in een straal van 20 kilometer rondom Barneveld woont. Dit zou dus ook gewoon in Amersfoort kunnen! Bijvoorbeeld bij een wijnhandel Amersfoort. Benieuwd naar de mogelijkheden? Naast een maatwerk proeverij hebben wij ook al een aantal verschillende proeverijen voor u geselecteerd.